A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Первомайська спеціальна школа" Миколаївської обласної ради

Новини

Дата: від до Скинути

Благодійн акція " Подаруй усмішку дитині"

Адміністрація, педколектив та учні КЗ " Первомайська спеціальна школа" від щирого серця висловлюють подяку всім хто взяв участь в акції " ". Велике спасибі за вашу допомогу, підтримку, щирість, розуміння, чуйність, добросердечність. Ми дуже цінуємо ваші зусилля та допомогу, яка є надзвичайно цінною та важливою для нашого закладу. разом ми можемо створити краще майбутнє для діток з ООП. Нехай Ваша доброта повернеться до Вас сторицею. бажаємо всім миру, невичерпної енергії та міцного здоров'я.

10:06 07.06.2024

ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ

Сьогодні День Героїв , День тих , хто бореться за незалежність , територіальну цілісність і суверенітет України. Нажаль, багато Героїв полягло і  тепер посміхаються до нас молодими добрими очима з фотографій. Дякуємо вам за сонечко над нашими дітьми. Вічна пам'ять Героям!

11:45 23.05.2024

День пам'яті жертв геноциду кримськотатарського народу

До 80-тих роковин депортації кримськотатарського народу з території Кримського півострова ​радянським тоталітарним режимом класні керівники та вихователі провели уроки пам'яті та виховні години, де вшанували пам'ять жертв геноциду. Віримо , що всі кримські татари, як ластівки, неодмінно зможуть повернутися додому, в український Крим!​​​​​​  

09:57 20.05.2024

ДЕНЬ ВИШИВАНКИ

З Днем вишиванки! Пам'ятаймо наше коріння, наш рід та дякуємо ЗСУ, що можемо знову одягнути вишиваночки. Нехай різнобарв'ям українських вишиванок сьогодні розквітнуть країни, де є українці, і де нас підтримують в такий нелегкий час. Вітаємо , друзі! Чекаємо Перемоги!

10:26 16.05.2024

День МАТЕРІ

Від щирого серця бажаємо всім жінкам-матерям здоров'я, щастя, надійної чоловічої підтримки, родинного благополуччя, взаєморозуміння і нехай вас, немов сонечка, зігрівають ваші чарівні донечки та синочки. Щоб кожна молитва матері була почута, а Бог нехай береже кожну дитину.

14:07 10.05.2024

День пам'яті та примирення

8травня  - це день,щоб згадати минуле, оцінити сьогодення і прагнути мирного майбутнього.Цього року ми втретє відзначаємо День пам'яті та примирення в умовах повномасштабної збройної агресії Росії. Хвилиною мовчання учні та викладачі вшанували всіх жертв Другої світової війни, читали вірші про нелюдські страждання під час боротьби з агресором, і  закінчили лінійку піснею "Заспіваймо пісню за Україну" , щоб підняти дух присутніх у ці нелегкі часи 

10:42 08.05.2024

День цивільного захисту.

Сьогодні учні комунального закладу удосконалювали практичні навички щодо дій в умовах надзвичайної ситуації при пожежі. Проведені тематичні заняття з таких тем: " Надання першої домедичної допомоги", " Безпечна прогулянка", "Бережи здоров'я і життя", " Надзвичайні ситуації та способи їх подолання", "Обережно! Небезпека", "Захисти своє життя. Порядок дій в НС"

14:48 26.04.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень