A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Первомайська спеціальна школа" Миколаївської обласної ради

Новини

Дата: від до Скинути

Нумо, дівчата!

В нашій школі є гарна традиція вітати дівчат на початку весни та проводити свято на їх честь. От і на цьому тижні відбувся  конкурсно-розважальний захід "Нумо, дівчата!". Учениці змагалися в інтелектуальних конкурсах, у спритності та кмітливості, виконували прикольні завдання в боксерських перчатках, їли кашу із зав'язаним  очима. І все це вони робили, допомагаючи одна одній, у дружніх командах, за що отримали солодкі призи. Хлопчики, у свою чергу, вітали дівчат із приходом весни, робили їм компліменти та бажали всього найкращого. 

10:38 06.03.2024

Свято РІДНОЇ МОВИ

Сьогодні в нашій школі відбулося свято під назвою " Мова, мама, Україна -- жіночого роду". Діти із задоволенням складали пазли з прислів'ями, грали в мовні ігри, "пекли" піцу з частин мови та співали народні пісні. Вчителька української мови , Людмила Олександрівна, ще раз нагадала дітям, що і зараз за нашу Україну, за нашу мову герої-захисники стоять на полі бою, відвойовують окуповані території, визволяють українців, які зі сльозами на очах радіють, що можуть розмовляти рідною мовою... співучою, мелодійною, сонячною, такою зрозумілою, найкращою у світі! 

12:35 21.02.2024

День пам'яті Героїв Небесної Сотні

20 лютого старшокласники у сквері Героїв Небесної Сотні вшанували пам'ять Героїв. Вони провели поетичний захід  " Небесна Сотня у небо відліта..." , під час якого читали вірші майданівців про Небесну Сотню, пов'язали ангелів на Дерево Життя у сквері. Також поклали квіти до меморіалу загиблих героїв у російсько-українській війні , які ще вчора виховували дітей та раділи життю, а сьогодні за ними тужать рідні та вся Україна. 

15:19 20.02.2024

День пам'яті воїнів-інтернаціоналістів

Сьогодні , 15 лютого діти дізналися про внесок українських воїнів-інтернаціоналістів у справу миру та про внесок підрозділів іноземців у нашу перемогу, вшанували пам’ять загиблих воїнів-інтернаціоналістів хвилиною мовчання і покладанням квітів.

12:25 15.02.2024

Безпека --перш за все!

Мобільний клас безпеки’’ вперше приїхав до КЗ’’Первомайська спеціальна школа’’ Говорили сьогодні про різні аспекти безпеки життєдіяльності, зокрема про мінну та пожежну безпеку, про правила поведінки вдома, правила дорожнього руху тощо. У середині мобільного класу учні мали змогу приміряти форму працівників оперативних служб і перевтілитися в рятувальну команду Такі заняття сприяють підвищенню культури безпеки серед учнівської молоді .

22:24 01.02.2024

День пам'яті Героїв Крут

Вшануванню пам'яті Героїв Крут був присвячений перегляд старшокласниками фільму "Крути". Під час обговорення учні прослідили історичні паралелі сторічної давнини і сьогодення.

11:11 29.01.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень