A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Первомайська спеціальна школа" Миколаївської обласної ради

Новини

Дата: від до Скинути

Як на наші іменини випекли ми коровай!

Нарешті, осінні іменинники дочекалися свого свята! Співали, танцювали, приймали вітання від сьомого класу та  Незнайки, грали в прикольні конкурси та, звичайно, пригощалися іменинним короваєм і різними смаколиками. Особливо дітей здивував подарунок від ансамблю танцю " VOLONTE"  -- це були яскраві танці на високому рівні, гарні костюми та виконання від щирої української душі! Ростіть здорові, на радість батькам та в мирній країні, наші дорогі іменинники!

10:21 23.11.2023

День Гідності та Свободи

Сьогодні ми ще раз зібралися з учнями старших класів, щоб нагадати про патріотизм і мужність громадян, які восени 2004 року та у 2013-14 роках постали на захист демократичних цінностей , прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів України, щоб розвивати бажання стати гідними громадянами нашої держави. Учні виконали гімн ОУН та вшанували пам'ять Героїв Небесної Сотні хвилиною мовчання.

15:08 21.11.2023

Міжнародний День відмови від паління

На заході до Міжнародного Дня відмови від паління ми мали за мету донести до учнів інформацію про згубний вплив цієї звички, залучити до боротьби проти паління та попередити підлітків про можливі наслідки при вживанні тютюну та інших шкідливих речовин.

15:23 16.11.2023

"Із чорнобривців сплетена душа моєї мови"

Для кожного народу дорога його мова . Для нас найближчою та найріднішою є українська... Рідна мова -- це скарбниця народної мудрості , криниця живої води, невичерпне джерело добра, нескінченна річка слів, струмок надії . Українська мова -- це мова віршів, пісень, казок, прислів'їв, приказок, скоромовок, легенд. І саме їй ми присвятили захід до Дня української писемності та мови " Із чорнобривців сплетена душа моєї мови". Під час заходу діти співали, танцювали, розгадували ребуси, інсценували казку, писали листи подяки військовим , пригадували цікаві факти з історії української мови.

11:45 20.10.2023

День пам'яті Степана Бандери

Сьогодні ми відзначили День пам'яті Степана Бандери -- борця за соборну й незалежну українську державу. Діти дізналися за яку ідею боровся провідник ОУН та чому вона сьогодні також актуальна.

13:19 13.10.2023

Олімпійський тиждень

Під час Олімпіського тижня діти нашої школи брали участь у спортивних змаганнях  між класами з метою виховання учнів на гуманістичних цінностях олімпійського руху як провідника миру, духовності та єдності; формування у них навичок та культури здорового способу життя; залучення молодого покоління до активних занять фізичною культурою і спортом.

14:05 09.10.2023

День вчителя

Бути вчителем -- це не просто обрати фах, це означає взяти на себе відповідальність за життя та долю людей. Люблячі, добрі, терплячі і справедливі, закохані у свою справу викладачі, вітаємо вас зі святом!!!

13:40 29.09.2023

Година мужності " Сила нескорених " ( До Дня Захисників та Захисниць України)

В нашій школі був проведений загально-шкільний захід до Дня захисників та захисниць України . Це свято -- ще одна можливість подякувати за захист Силам оборони України. Щиро дякуємо воїнам, які знайшли час завітати до наших дітей. Це сприяє національно-патріотичному вихованню молоді. Всі разом віримо у ПЕРЕМОГУ!  

12:55 28.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень