A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Первомайська спеціальна школа" Миколаївської обласної ради

Новини

Дата: від до Скинути

"Із чорнобривців сплетена душа моєї мови"

Для кожного народу дорога його мова . Для нас найближчою та найріднішою є українська... Рідна мова -- це скарбниця народної мудрості , криниця живої води, невичерпне джерело добра, нескінченна річка слів, струмок надії . Українська мова -- це мова віршів, пісень, казок, прислів'їв, приказок, скоромовок, легенд. І саме їй ми присвятили захід до Дня української писемності та мови " Із чорнобривців сплетена душа моєї мови". Під час заходу діти співали, танцювали, розгадували ребуси, інсценували казку, писали листи подяки військовим , пригадували цікаві факти з історії української мови.

11:45 20.10.2023

День пам'яті Степана Бандери

Сьогодні ми відзначили День пам'яті Степана Бандери -- борця за соборну й незалежну українську державу. Діти дізналися за яку ідею боровся провідник ОУН та чому вона сьогодні також актуальна.

13:19 13.10.2023

Олімпійський тиждень

Під час Олімпіського тижня діти нашої школи брали участь у спортивних змаганнях  між класами з метою виховання учнів на гуманістичних цінностях олімпійського руху як провідника миру, духовності та єдності; формування у них навичок та культури здорового способу життя; залучення молодого покоління до активних занять фізичною культурою і спортом.

14:05 09.10.2023

День вчителя

Бути вчителем -- це не просто обрати фах, це означає взяти на себе відповідальність за життя та долю людей. Люблячі, добрі, терплячі і справедливі, закохані у свою справу викладачі, вітаємо вас зі святом!!!

13:40 29.09.2023

Година мужності " Сила нескорених " ( До Дня Захисників та Захисниць України)

В нашій школі був проведений загально-шкільний захід до Дня захисників та захисниць України . Це свято -- ще одна можливість подякувати за захист Силам оборони України. Щиро дякуємо воїнам, які знайшли час завітати до наших дітей. Це сприяє національно-патріотичному вихованню молоді. Всі разом віримо у ПЕРЕМОГУ!  

12:55 28.09.2023

Трагедія Бабиного Яру

Сьогодні відбулось вшанування 82-ї роковини від початку масових розстрілів мирного населення , вчинених гітлеровцями в урочищі Бабин Яр під час окупації Києва в 1941-1943 роках.

08:42 28.09.2023

Всесвітній день туризму

Наша країна багата безліччю унікальних туристичних локацій. Завдяки Всесвітньому дню туризму  кожна людина , може приурочити до цієї дати черговий незабутній уік-енд.

14:39 27.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень