A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Первомайська спеціальна школа" Миколаївської обласної ради

Тематичний тиждень

Дата: 18.04.2024 10:11
Кількість переглядів: 22

З приходом весни хочеться тепла і сонечка не лише за вікном,а й в нашій шкільній родині.З учнями молодших класів провели тиждень естетичного виховання "Краса навколо нас".Адже природа створила все довкола таким чудовим та прекрасним,а ми цю красу будемо примножувати своєю культурою,своїми манерами,бережливістю, добротою , повагою,працьовитістю.

Понеділок -це був День гарного настрою.Учні радували своєю чудовою поведінкою,бадьорістю,дарували один одному позитив.Вчилися робити і отримувати компліменти.Олена Михайлівна на своєму занятті поділилась порадами як керувати своїми емоціями.

Вівторок -це День добра."Людина починається з добра" саме так називається заняття Олени Миколаївни.Хороші вчинки потрібно робити щодня і наші вихованці розуміють різницю між позитивними і негативними якостями.

День Краси провели в середу.Виховуємо в учнів любов до наших традицій і культури."Віночок,віночок,щастя і надій садочок". На заняття з такою назвою ми завітали до Галини Євгенівни.Тут учні співали,дізнались значення квітів у віночку,прикрашали та приміряли символ українського та дівочої краси.

В четвер разом з Людмилою Володимирівною ми зустрічали "Весну в маминих обіймах". Мама -це найрідніша людина для кожного.Учні знайшли найтепліші слова для своїх мам,проявили свої акторські ,художні,вокальні здібності.

Завершили наш тематичний тиждень на дружній ноті."Добре тому жити,хто вміє дружити".На занятті у Анни Андріївни визначили правила дружби, проаналізували чи хороші ми друзі.Власноруч створили "планету Дружби",вивчили мнемомирилку,з'єднували мультяшних та казкових героїв-друзів.Зробили висновки,що зовнішність не головне,а важливо яка ти людина.У кожного є найкращий друг завдяки нашій доброті,емпатії,позитиву,щирості.

Загалом наш тиждень був цікавим,активним,продуктивним.Діти задоволені,а головне,що взяли багато корисних навичок.Адже естетичне виховання полягає  не лише у знаннях всього прекрасного,а й в наших людських якостях та вчинках.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень